Avtoprevleke

AVTOPREVLEKE  IZDELANE  PO  ORIGINALU 

Za vse, ki bi radi imeli unikaten izgled svojega avtomobila, so avtoprevleke po meri idealna rešitev. S kombinacijo različnih barv, materialov in poljubnih vzorcev ter napisov lahko dosegate učinke, o katerih lahko pri serijskih proizvodnjah le sanjate.

Avtoprevleke za različne tipe avtomobilov izdelane samo tako ,kot so bile originalne.

Različne znamke, izvedbe, letniki in ostalo za nas ne predstavljajajo ovire.

V dodatni ponudbi vam lahko tudi ponudimo tekstilne ali pa gumirane tepihe, pregrinjala proti soncu ali toči. 

Dobavni rok je 10-14 dni od naročila.

Avtoprevleke za prvovgradnjo, drugovgradnjo, obnove avtoprevlek – tudi karamboliranih vozil

Od samega začetka delovanja našega podjetja je naše vodilo ponuditi dobre in kvalitetne storitve po primerni ceni. Izdelali smo na stotine avtoprevlek po meri za  različne tipe sedežev. Pri tem uporabljamo zgolj materiale, za katere iz izkušenj vemo, da dobro prenašajo vse obremenitve, ki so jim dnevno izpostavljeni naši sedeži. Med te obremenitve spadajo: drgnjenje ob samem vstopu ali izstopu iz avta, visoke temperature, znojenje, ultravijolični žarki in podobno. Samo materiali, ki dobro prenašajo omenjene obremenitve, se popolnoma prilegajo in imajo natančne kroje, zagotavljajo daljšo življenjsko dobo našim izdelkom.

Vsaka avtoprevleka je po meri oblikovana glede na obliko in dimenzije sedeža in se prilega točno določenemu modelu avta in opreme, ki mu pripada. Prevleke po meri se po pravilni namestitvi združene s sedežem in so neopazne. Material za prevleke lahko stranka izbere sama, in si na ta način po svoji meri polepša in popestri notranjost svojega avta in obenem še zavaruje sedeže pred prekomerno obrabo in poškodbami. V našem podjetju svojim naročnikom nudimo po meri narejene avtomobilske prevleke in to cenovno ugodneje od serijske izdelave.

Comments are closed.